یک سناریو قدرتمند، پایه و اساس یک ویدیوی عالی است. اما وقتی در حال نوشتن سناریوی موشن گرافیک هستید، باید بدایند که این نوع سناریو چیزی بیشتر از یک گفتگوی ساده است. یک موشن گرافیک خوب ترکیبی از صدا و تصویر برای روایت یک داستان جذاب است، با این حال اکثر نویسندگان فراموش میکنند که برای این رسانهی خاص مینویسند. در سناریو موشن گرافیک داستان باید از طریق عناصر مختلف، از صداگذاری گرفته تا پالت رنگ، به سازنده منتقل شود، بنابراین هر عنصر باید از ابتدا در نظر گرفته شود و با فکر به آن سناریو نوشته شود.
۵ نکته طلایی سناریو موشن گرافیک
۱. قدرت داستان در موشن گرافیک
یک مشکل رایج که در سناریوهای موشن گرافیک دیده میشود، کمبود داستان یا وجود بیش از حد آن است، اما با کمی کار روی سناریو این مشکل برطرف میشود.
بعد از نوشتن سناریو و پیادهسازی خلاقیت خود بهتر است یک جلسه با تیم خود برگزار کنید و داستان را بخوانید. هدف از این جلسه شناسایی ساختار اصلی داستان است. از طرفی؛ نوعی طوفان فکری نیز محسوب میشود که میتواند سناریوی شما را پختهتر کند.
۲. مدت زمان موشن گرافیک
برای نوشتن یک سناریو، باید بدانید کار دارای چه محدودیتهایی است. طول ویدئوی شما ممکن است تحت تأثیر پروژه، هدف یا داستان و عوامل زیادی قرار بگیرد. آیا ویدئوی شما کوتاه است یا یک داستان بلند دارد؟ چند بار داستان شما کات میخورد؟ و سوالهای دیگری که هنگام نوشتن سناریو باید به آنها توجه داشته باشید.
۳. پایان خوب با یک فراخوان
یکی از اشتباهات رایجی که اکثرا اتفاق میافتد عدم وجود یک فراخوان خوب برای پایان موشن گرافیک است. درواقع اکثرا اتفاق میافتد که افراد بدون داشتن call to action ویدئو را تمام میکنند و به نوعی زحمات خود را نیز به باد میدهند. کاربر را سردرگم در انتهای ویدئو رها نکنید.
۴. طنز و شوخی در موشن گرافیک
نکته مهم دیگر این است که مرز باریک بین بامزه بودن و روی اعصاب بودن را در نوشتن سناریو حفظ کنید. عبور کردن از این مرزها ویدئو شما را خراب میکند.
۵. توجه به پرسونا!
به یاد داشته باشید شما ویدئو را برای مخاطب خودتان میسازید پس با در نظر گرفتن علایق و سلایق او این کار را انجام دهید. به عبارتی؛ باید موشن گرافیک را برای قشر هدفتان بسازید در غیر این صورت قطعا شکست خواهید خورد. مخاطب یک موشن گرافیک کودکان با یک موشن گرافیک سلامتی که مخاطب بزرگ سال دارد بسیار تفاوت دارد!
اما سوالی که مطرح است این است که چرا باید از موشن گرافیک استفاده کنیم؟ نقطه صفر تولید در موشن گرافیک کجاست؟ یک سناریو نویس برای تولید موشن گرافیک چه محدودیت هایی دارد؟ اینها سوالاتی است که در مقاله چرا باید از موشن گرافیک استفاده کنیم و نقطه صفر تولید آن کجاست؟ به آنها پاسخ داده ایم.